Onze huid is het grootste en enige zichtbare orgaan van ons lichaam. We dragen er dan ook maar beter zorg voor. Doctor in de Dermatologische Wetenschappen Barbara Geusens gaat in deze Feeling Forward sessie dieper in op de rol van DNA en je levensstijl op je huid. Wat doen huidanalyses? Waar moet je op letten bij het kiezen van skincare producten? Welke verzorgingsroutines zijn nu echt het best voor je huid? Barbara deelt aan de hand van praktische voorbeelden haar tips en tricks, wetenschappelijk onderbouwd én met heel veel passie voor haar vak. Ze gaat ook dieper in op de unieke visie van haar start-up Nomige en haar persoonlijke missie. Nomige werd al volop geprezen in de Belgische pers en ook wij bij Feeling zijn fan. En nu kan jij deze straffe madam zelf aan het woord horen!

Wat haal jij eruit voor jezelf?

  • Ontdek hoe DNA en je eigen levensstijl een invloed hebben op je huid
  • Leer hoe je huid in mekaar zit
  • Ga naar huis met praktische tips & tricks om je huid te verzorgen
  • Haal inspiratie uit de passie waarmee Barbara haar eigen beautymerk Nomige oprichtte
  • Ga naar huis met een mooi gevulde goodiebag

Wie is Barbara Geussens?

Barbara Geusens is Doctor in de Dermatologische Wetenschappen en oprichtster van het revolutionaire Belgische beautymerk Nomige. Na haar jarenlange – tevergeefse – zoektocht naar een product dat geschikt was voor haar moeilijke huid, besloot ze een verzorgingslijn te ontwerpen die wél aan haar verwachtingen voldeed. Met Nomige biedt Barbara gelaatsverzorgingsproducten die volledig op maat worden gemaakt op basis van ieders unieke DNA en persoonlijke levensstijl.

Volg Barbara & Nomige op Instagram: @nomige_skincare en Facebook.

PRAKTISCHE INFO

  • Deuren open vanaf 19u30, start lezing om 20u.
  • Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goodiebag.
  • Feeling abonnees ontvangen ter plaatse een extra cadeau op vertoon van hun abonneenummer. Nog geen Feeling-abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.