Creativiteit en innovatie als tegengif voor stress? Over hoe stress de grootste opportuniteit kan worden…

Nog niet zolang geleden bestond werk vooral uit een wereld van kwantiteit, efficiëntie en vervangbaarheid. Mensen trokken massaal naar een fabriek waar hun werk werd georganiseerd, opgedeeld en geoptimaliseerd. Vroeger was het simpel: tijdens de werkweek werkten mensen van negen tot vijf ‘om den brode’, tijdens het weekend was er tijd om thuis alles netjes te maken en te genieten van rust en ontspanning. Ondertussen zoeken mensen naar meer. Ze zoeken naar werk dat iets voor hen betekent; naar werk dat combineerbaar of integreerbaar is met de vele uitdagingen die we willen aangaan. Werk wordt langzaam een wereld van ervaring, erkenning en waardigheid waar je talenten/ energiegevers centraal staan. Hoe behoudt je je eigen creativiteit en innoverend vermogen in tijden van stress? Prof. dr. Elke Van Hoof – internationaal stressexpert, bestselling auteur en spreker – leidt je in in de wondere wereld van stress, de opportuniteiten die er in verborgen liggen en de remedies tegen toxische stress.

Prof. dr. Elke Van Hoof is klinisch psycholoog met specialisaties in psychodiagnostiek, trauma, stress en burn-out. Ze doceert medische en gezondheidspsychologie, en klinisch psychologische interventies aan de Vrije Universiteit Brussel. Verder is ze ook expert in non-verbale interventies en bezieler van Huis voor Veerkracht, het expertisecentrum voor stress, burn-out en veerkracht.

Lezeressen over vorige Feeling Forward events:

Sofie – “Ik heb enorm genoten van de sessie met Elke Geraerts en Florence Pérès. Alles straalde klasse uit, net wat je van Feeling verwacht”

Karen – “Ondertussen heb ik al enkele Feeling Forward sessies meegemaakt en telkens opnieuw leer ik bij en ontmoet ik toffe vrouwen. Ik ben fan!”

Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goedgevulde goodiebag met o.a. het boek “Eerste hulp bij hoogsensitiviteit” van Elke Van Hoof. De sessie start om 20u. Deuren open vanaf 19u30.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeau op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Parking: De sessie gaat door in The Interactive Hub in Leuven. Er is parkeerplaats beschikbaar op het domein zelf.