Ellen Kegels was één van de eersten die zo’n tien jaar geleden inhaakte op de trend van handwerk. Van haar eerste zelfgebreide mutsen die ze voor familie en vrienden maakte, tot een eigen flagshipstore in Antwerpen en zo’n 300 Peruviaanse vrouwen die ze tewerkstelt: Ellen komt in deze Feeling Forward sessie haar succesverhaal met veel passie uit de doeken doen. Hoe kan je een succesvol knitwearlabel leiden met repect voor mens en natuur? Hoe zorg je ervoor met een erg klein marketing budget alsnog full-media coverage te halen? Ellen Kegels geeft je een blik achter de schermen van haar (fairfashion) businessmodel: honest storytelling & personal branding with a heart. Op de avond zelf kan je ook haar nieuwe wintercollectie bewonderen én krijg je een voucher mee naar huis om de nieuwe collectie te shoppen met een exclusieve 10% korting.

Wat haal jij eruit voor jezelf?

  • Haal inspiratie uit het verhaal van een Belgische onderneemster
  • Ontdek hoe je van een start-up een succesvolle business kan maken zonder grote budgetten
  • Ontdek hoe fair fashion een verschil kan maken
  • Bewonder de nieuwe LN Knits wintercollectie
  • Ga naar huis met een mooi gevulde Feeling Forward goodiebag, inclusief voucher waarmee je 10% korting krijgt op de nieuwe LN Knits collectie

Wie is Ellen Kegels?

Ellen Kegels is het creatieve brein achter het fair fashion breigoedlabel LN Knits. Wat in 2011 begon als een hobby, groeide al snel uit tot een echte passie. Ellen ging op zoek naar de beste kwaliteit voor haar zelfgemaakte mutsen en belandde zo in Peru, waar ze met haar fair fashion project ondertussen al meer dan driehonderd vrouwen eerlijk werk biedt. Zeven jaar later heeft ze het LN Knits universum uitgebreid met een homecollectie, kids-collectie én een Fairfood-lijn, inclusief kookboek. Een straffe madam die van haar passie een Belgisch succesverhaal heeft kunnen maken!

Praktische info

  • Deuren open vanaf 19u30, start lezing om 20u.
  • Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goodiebag.
  • Feeling abonnees ontvangen ter plaatse een extra cadeau op vertoon van hun abonneenummer. Nog geen Feeling-abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.