Home Danièle Vander Espt
Danièle Vander Espt

14:45 – 15:30 – DANIELE VANDER ESPT: “HOE ONS BREIN ONS HELPT BIJ GELDZAKEN” (NL)

Hoe is het gesteld met onze financiële kennis? Is kennis voldoende om financieel geletterd te zijn? En hebben we hier een superbrein voor nodig? Welke risico’s lopen we als we onze geldzaken niet in handen nemen en wat motiveert ons om dit wel te doen? Aan de hand van leuke insights, praktische voorbeelden en tips legt Danièle Vander Espt de werking van ons brein en de manier om beter te worden in geldzaken uit. Je gaat gegarandeerd naar huis met enkele interessante learnings die je meteen op je dagelijkse leven kan toepassen.

OVER DANIELE VANDER ESPT

Als Directeur Financiële Educatie bij FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten, is Danièle Vander Espt als geen ander geplaatst om over geldzaken te spreken.

Danièle volgde een masteropleiding Economie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en volgde daarna nog postgraduaatopleidingen in Finance en Marketing. Na een succesvolle start in de privésector van financiën en verzekeringen, ging ze aan de slag als Marketing & Communicatie Directeur bij bPost. Sinds Januari 2012 is ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het financiële onderwijsprogramma in België bij FSMA, dat in 2013 gelanceerd werd onder de naam Wikifin. Dit onafhankelijke online platform helpt je bij je financiële beslissingen, op elk moment ven je leven.

Ze werd recent benoemd tot Fellow van de Faculteit Economie en bedrijfswetenschappen van de KUL, een onderscheiding die toegekend wordt aan een selecte groep mensen die hun uitmuntendheid bewezen door het toepassen van principes van wetenschappelijke bedrijfsvoering.

Ontdek het volledige programma van de Feeling Forward Inspiration Day hier.

Partners

Feeling Forward & Rainpharma
Philips