Home Dixie Dansercoer en Julie Brown
Dixie Dansercoer en Julie Brown

14:00 – 14:45 – Dixie Dansercoer & Julie Brown: “EMPOWERING OUTPERFORMANCE: PASSIE EN AVONTUUR ALS MOTOR IN JE DAGELIJKSE LEVEN” (ENG & NL)

Tijdens hun lezing vertellen Dixie Dansercoer en zijn vrouw Julie Brown onomwonden over hun innerlijke drijfveren, vreugdes, ontgoochelingen en passies waarmee ze te maken krijgen op hun poolexpedities. Hun ervaringen met minutieuze voorbereiding, innovatie, doelen verwezenlijken, veerkracht, sterkte halen uit meerprestaties, maar ook culturele, generationele en gender compliciteit tussen teamleden blijken bovendien ook heel toepasbaar op ons eigen (werk)leven. Een topduo dat gepassioneerd komt vertellen over hun unieke ervaringen!

OVER DIXIE DANSERCOER EN JULIE BROWN

Dixie Dansercoer en zijn Amerikaans vrouw Julie Brown hebben tonnen ervaring met polar travel. In 2012 maakte Dixie de langste niet-gemotoriseerde expeditie op Antarctica ooit en brak daarmee het wereldrecord. Vanuit hun passie richtten ze samen ‘Polar Circles’ op waarmee ze expedities organiseren in de Arctische gebieden voor avonturiers. Ze weten als geen ander om te gaan met extreme situaties en een team te coachen onder de moeilijkste omstandigheden.

Ontdek het volledige programma van de Feeling Forward Inspiration Day hier.

Partners

Feeling Forward & Rainpharma
Philips