Home Goedele Leyssen
Goedele Leyssen

Na haar Germaanse studies aan de KU Leuven ging Goedele Leyssen aan de slag als beauty, health en wellness editor bij uitgeverij Sanoma Media. 12 jaar lang leerde ze Feeling-lezeressen kennismaken met de nieuwste trends op vlak van beauty en gezondheid.

Ze wou echter meer doen met haar passie, en vediepte zich in yoga, meditatie en gezond eten. Ze gooide haar leven volledig om en gaat ondertussen door het leven als yoga teacher en holistisch nutritionist. Goedele geeft workshops, lezingen en begeleid yoga retreats in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft ze lifestyle artikelen voor Het Laatste Nieuws én heeft ze haar eigen rubriek ‘Boost’ in Feeling.

Goedele Leyssen mag zich ook trotse auteur van ondertussen 3 boeken noemen. Haar eerste boek ‘Boost’ (2014), een handleiding voor lichaam en geest, werd een bestseller. Een jaar later verscheen ‘Balans’, waarin ze beschrijft hoe je beter leert omgaan met stress. Tijdens een opleiding als holistisch nutritionist raakte Goedele gefascineerd door het effect van voeding op je emoties. In haar nieuwe boek ‘MoodFood’, dat zal verschijnen in september 2017, vertelt ze hoe je emotioneel stabieler kan worden door juist te eten.

Tijdens haar Feeling Forward sessie op 15 oktober 2017 in Salons van Edel gaat Goedele dieper in op emo-eten, wat de effecten zijn op je lichaam en hoe je je lichaam en geest opnieuw in balans brengt. Meer info en tickets vind je hier.

www.goedeleleyssen.com

 

Partners

Feeling Forward & Rainpharma
Philips