Home Kaat Debo & Lene Kemps
Kaat Debo & Lene Kemps

10:00 – 10:45 – KAAT DEBO IN GESPREK MET LENE KEMPS: “MODE IN HET MUSEUM, EEN BELGISCH SUCCESVERHAAL” (NL)

Directeur ModeMuseum Antwerpen Kaat Debo heeft sinds haar aantreden in 2009 al een aantal grensverleggende tentoonstellingen op punt gezet. Zo heeft het MoMu een plek kunnen veroveren tussen andere toonaangevende modemusea over de hele wereld. Feelings senior fashion journaliste Lene Kemps gaat in gesprek met deze topvrouw aan het hoofd van één van de belangrijkste musea van ons land. Wat is haar visie op de snelveranderende modewereld? En hoe leidt zij het MoMu de toekomst in?

OVER KAAT DEBO

Kaat Debo is directeur van het MoMu. Ze studeerde literatuur en filosofie in Antwerpen en Berlijn, en ging in 2001 aan de slag als curator in het MoMu. Tussen 2007 en 2008 deed ze ervaring op als hoofdredacteur van A MAGAZINE, om in 2009 een nieuwe uitdaging aan te gaan als hoofd van het Antwerpse Modemuseum.

OVER LENE KEMPS

Lene Kemps studeerde communicatiewetenschappen aan de VUB, waarna ze een diploma literatuurwetenschappen behaalde aan de KU Leuven. Ze legde een indrukwekkend journalistiek parcours af bij magazines zoals Marie Claire, Libelle, Weekend Knack, Feeling enz… Als senior fashion writer zorgt ze momenteel iedere maand voor sterke artikelen in Feeling en Feeling GOLD. Dankzij haar jarenlange ervaring kent ze het modelandschap als geen ander.

Ontdek het volledige programma van de Feeling Forward Inspiration Day hier.

Partners

Feeling Forward & Rainpharma
Philips