Home Rika Ponnet
Rika Ponnet

Rika Ponnet is seksuologe van opleiding en werkt sinds 1993 als relatiebemiddelaar. Dankzij haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander wat mensen verbindt… en scheidt. Haar aanpak? Pragmatisch en nuchter. Ze omschrijft haar benadering om singles te helpen bijvoorbeeld het liefst als ‘lovecoaching’.  Rika werkt namelijk in het heden, zonder verleden en toekomst uit het oog te verliezen om samen die ene doelstelling te verwezenlijken: het bevorderen en vinden van liefde.

Samen met Mark Boeykens richtte ze Duet oop, een organisatie gespecialisseerd in relatiebemiddeling. Door haar opleiding en ervaring is Rika een veelgevraagde deskundige in diverse media. Zo schrijft ze o.a. voor Libelle, Flair, Het Nieuwsbladmagazine enz…

Rika heeft ook een boek op haar naam staan waarmee ze de Psychologies Boekenprijs won: ‘Blijf bij mij” waarin ze een vlotte en vernieuwende kijk op relaties biedt.

In 2015 koos Feeling Rika Ponnet als allereerste gastvrouw in een lange reeks van straffe madammen. Nu kan je deze topvrouw zelf ontmoeten tijdens de Feeling Forward sessie op 20 februari 2018. Snel je tickets kopen via www.feeling.be/forward is de boodschap!

www.duetrelatiebemiddeling.be

MEER OVER RIKA:
De lievelingsboeken van Rika Ponnet
Rika’s favoriete koffiehuizen
6 tips van Rika Ponnet voor ‘downdaten’

Partners

Feeling Forward & Rainpharma
Philips