Feeling Forward ontbijtsessie met Ianka Fleerackers over
“Falen om te groeien”

Ianka Fleerackers is een van de boegbeelden van Failing Forward, de campagne voor en door ondernemers, die zonder schroom getuigen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Tijdens deze ontbijtsessie vertelt ze over haar faalmomenten, eerlijk en ongecensureerd. Haar boodschap is kristalhelder: mislukken mag. Om te leren, te groeien en uiteindelijk slimmer te worden. Want fouten worden pas echt mislukkingen als je er geen lessen uit trekt.

Ze geeft tips & tricks, maar ook do’s and don’ts mee, en gaat ook met de groep aan de slag om falen bespreekbaar te maken. Wat moet je vermijden? Welke woorden maken je zwakker dan je bent? Welke situaties zijn ok en welke niet? Hoe ga je op (sociale) media met je falen aan het werk? Hoe vind je de woorden en de kracht om over je falen te spreken? Een boeiende sessie in het prachtige kader van De Serre, voor iedereen die sterker in haar of zijn schoenen wil staan.

Wie is Ianka Fleerackers?

De meeste mensen kennen Ianka als actrice, schrijfster en presentatrice. Maar wist je ook dat Ianka ondernemer is en verschillende start-ups op haar naam heeft staan? Daarvoor heeft ze heel wat waters doorzwommen: falen en opstaan waren dagelijkse kost voor haar. Blunders, black-outs, staande ovaties van het publiek: ze heeft het allemaal meegemaakt. Als mediaprofessional traint en begeleidt ze ook ondernemers en leidinggevenden in hun groei. Een vrouw met ballen aan haar lijf die haar publiek graag mee op sleeptouw neemt!

Prijs is inclusief food, drinks en goodiebag.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeautje op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.