Feeling Forward avondsessie met Pascale Naessens over “Terug naar natuurlijke voeding”

Tijdens deze Feeling Forward sessie in het Felix Pakhuis schetst Pascale Naessens de hedendaagse problematiek rond voeding en plaatst die in een ruimere context. Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten? Wat eten we nu? Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten. Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet, en welke gevolgen dat heeft voor ons lichaam, ontdek je tijdens deze sessie.

Wie is Pascale Naessens?

Feeling-gastvrouw Pascale Naessens hoeft ondertussen geen introductie meer. Als bestseller auteur is ze in Belgïë het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Met haar boeken is Pascale Naessens erin geslaagd om een echte beweging op gang te brengen: mensen genieten opnieuw van heerlijke recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Daarnaast heeft ze ook haar eigen keramiek-collectie ‘Pure by Pascale’ bij het Belgische Serax.

Prijs is inclusief food, drinks en goodiebag.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeautje op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.