FEELING FORWARD PARFUMINITIATIE MET SOFIE ALBRECHT

Over parfum valt veel te vertellen. Heel praktische zaken, zoals hoe je een parfum kiest, draagt, bewaart en beoordeelt. Maar de parfumerie is ook een heuse industrie waar geld, politiek, milieu- en andere problematieken een grote rol spelen. Parfum is ook cultuur, met een rijke geschiedenis vol mooie verhalen en iconische parfums. Al die facetten worden verder uitgediept door Feeling beauty redactrice en parfumdokter Sofie Albrecht.

Hoe vind je je weg in het ruime aanbod in de parfumerie? Wat is een nicheparfum en waarin verschilt het van haute parfumerie? Wat kan je uit de verpakking afleiden, hoe kies en test je een parfum? We verkennen de verschillende geurfamilies en hun iconische klassiekers. Een introductie in de brede parfumcultuur, doorspekt met praktische tips over hoe je parfum draagt en bewaart.

Wat mag je verwachten?

Zoals elke Feeling Forward sessie, gaat ook dit evenement door op een mooie locatie. Je ziet niet alleen een topexpert aan het woord, maar krijgt ook de kans om Sofie al je brandende vragen te stellen tijdens een cocktail moment na de lezing. Uiteraard voorzien we een lekker hapje en drankje én last but not least: iedereen gaat nadien naar huis met een goedgevulde goodiebag. Feeling abonnee? Dan ontvang je er nog een extra cadeautje bovenop!

Wie is Sofie Albrecht?

Sofie Albrecht is sinds 2016 beauty redactrice voor Feeling. Al van kindsbeen af is ze gefascineerd door geuren. Die passie bundelde ze in haar boek ‘Parfumwijzer’, een gids die je wegwijs maakt in de wereld van parfums. Ze is een topexperte in haar vak en deelt met veel enthousiasme haar parfumkennis op initiaties, lezingen en workshops, of tijdens consultaties als parfumdokter.

Prijs is inclusief food, drinks en goodiebag.

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeautje op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.