Ze maakte haar muzikale debuut bij Flowers For Breakfast. Nadien schitterde ze bij El Tattoo del Tigre en Billie King. En ondertussen acteerde ze ook nog in o.m. Loft, Sedes & Belli en De Premier. Gastvrouw Tine Reymer speelt songs uit haar laatste plaat ‘Thrill my soul’ en zal ook exclusief enkele van haar nieuwe songs voorbrengen van haar nieuwe plaat dat pas begin volgend jaar zal verschijnen. Haar stem klinkt natuurlijker dan ooit, de mix van soul, folk en roots resulteert in melancholische en kwetsbare, maar anderzijds ook levendige en spannende songs. Rijk, verrukkelijk en fragiel, REYMER brengt haar meest persoonlijke en pure project tot nu toe, in trio: Tine zelf aan de gitaar en autoharp omringd door haar backings Loesje Maieu en An Vanderstighelen. Voor Feeling haalt Tine haar betoverende stem met plezier boven voor een akoestisch maar vooral intiem concert in de Bourla Foyer in Antwerpen.

Lezeressen over vorige Feeling Forward events:

Sofie – “Ik heb enorm genoten van de sessie met Elke Geraerts en Florence Pérès. Alles straalde klasse uit, net wat je van Feeling verwacht”

Karen – “Ondertussen heb ik al enkele Feeling Forward sessies meegemaakt en telkens opnieuw leer ik bij en ontmoet ik toffe vrouwen. Ik ben fan!”

Feeling abonnee? Goed nieuws! Je ontvangt een leuk cadeau op vertoon van je abonneenummer (te vinden op alle abonneecommunicatie). Nog geen Feeling abonnee? Neem nu een jaarabonnement en geniet ook van leuke extra’s.

Prijs is inclusief fingerfood, drinks en een goedgevulde goodiebag. De sessie start om 20u. Deuren open vanaf 19u30.

Parking in de buurt: je kan je wagen parkeren in Parking Oudaan of Interparking Stadsshouwburg.