4 nieuwe films die je niet mag missen

4 nieuwe films die je niet mag missen

Deze filmtoppers mag je niet missen. Nu in de bioscoop of over enkele weken thuis vanuit je zetel…

1. Chocolat

Naast bijrolletjes in X-Men en Jurrassic World mag Omar Sy (Les Intouchables) ook regelmatig een Franse film dragen, zoals dit waargebeurde verhaal van de eerste zwarte circusartiest Chocolat. Tot roem en vrouwen hem de dieperik insleuren.

Vanaf 3 februari in de bioscoop. 

2. Hail, Ceasar!

Joel en Ethan Coen staan altijd voor topcinema. Hun nieuwste gaat over een speurneus (Josh Brolin) die in de gouden jaren van Hollywood de verdwijning van een filmster oplost. En die ster, dat is George Clooney. Als Julius Ceasar.

Vanaf 17 februari in de bioscoop. 

3. Legend

Twee keer Tom Hardy voor de prijs van één? Ons hoor je niet klagen. De ruige knapperd uit Mad Max vertolkt in deze gangsterbiopic de identieke, flamboyante tweeling Reggie en Ronnie Kray, die berucht waren in het Londense misdaadmilieu tijdens de jaren vijftig en zestig. Cool, maal 2!

Vanaf 20 januari in de bioscoop.

4. How to be single 

Rebel Wilson (Pitch Perfect) op mannenjacht met Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey). Ze geeft de seksslavin van Christian Grey enkele clevere en minder clevere datingtips. Oftewel: daten in de stad die nooit slaapt. Rebel Wilson is een geweldige vrouw. Voor haar alleen al zouden we naar de bioscoop trekken. 

Vanaf 10 februari in de bioscoop. 

 

Op zoek naar nog meer leuke films? Check dan elke week onze feel.it met 10 nieuwe must-do's. 

 

Lees ook:

9 series die je moet zien in 2016.

Waarom elke man een slimme vrouw nodig heeft.