5 x dingen om te doen deze Paasvakantie

5 x dingen om te doen deze Paasvakantie

Zoek je nog leuke tips om er een onvergetelijke vakantie van te maken? Wij helpen je alvast op weg met onze favoriete must-do's. Veel plezier!

1. Ga naar een modetentoonstelling

Wij vinden een uitje naar een fashion expo alvast een échte aanrader, want tegen een ruimte vol met mode zeggen we niet rap nee. Zo kan je in het Rijksmuseum in Amsterdam terecht voor 'Catwalk', waarbij hun modecollectie van 1625 tot 1960 wordt getoond. Ook Game Changers in het MoMu is een topper, aangezien modeontwerper Balenciaga er de hoofdrol speelt. Voor zij die er graag een citytrip aan koppelen, is de Londense Vogue 100: a century of style een echte must-see.

2. Ga voor natuur

Japanse kerselaar

Een instant lentegevoel krijg je van Japanse kerselaars in bloei. De oudste exemplaren van ons land vind je in het Arboretum in Kalmthout. Een boekje met uitleg én een volledig uitgestippelde kerselaarsroute: na dit bezoekje ben jij een échte kenner.

3. Een nachtje weg

Azee

Even weg van de dagelijkse sleur? Niets beter dan uitwaaien aan zee én een luxueuze kamer voor daarna. Bij B&B Azee in Oostende kom je helemaal tot rust vlak aan de zee, het centrum én de paardenrennen. Je kan er een verblijf boeken vanaf € 120 voor 2 met ontbijt. 

4. Naar de cinema

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor een avondje film raden wij de sexy maar glamorous thriller A Bigger Splash aan. Niets ontspannender dan kijken naar de knappe Matthias Schoenaerts en de bloedmooie Dakota Johnson, samen op één scherm. Hier kun je trouwens alvast je duoticket scoren.

5. Shoppen, of course

Last but not least, onze favoriéte bezigheid: shoppen. Ontdek de fantastische boetiek Just Julia nu ook in Hasselt of begeef je naar designerwalhalla Step by Step in het nieuwe pand in Antwerpen. Ook ex-gastvrouw Ellen van lnknits opent een nieuwe boetiek in Knokke, waar wij zeker eens willen binnenspringen.

 

Meer nieuwe, plezierige must-do's vind je wekelijks in onze feel.it.


Lees ook:

5 x wat te doen dit weekend

5 films om dit weekend te kijken

4 nieuwe restaurants om nu te ontdekken