https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
8 onvergetelijke reizen

Wil jij eens genieten van een high end reiservaring, weg van het massatoerisme? Neem dan een kijkje op Alloux.com:  een nieuw, hoogstaand online reisplatform dat ervan overtuigd is dat reizen, net als mooie producten, nood hebben aan een goed ontwerp. Wat dacht je van deze 8 topbestemmingen?

Wie op zoek is naar een high end reiservaring kan voortaan terecht bij Alloux.com: een hoogstaand online reisplatform met oog voor een goed ontwerp. Je kiest er een reis aan de hand van je favoriete ‘ervaring’, weg van de platgetreden paden en het massatoerisme. Die ervaring deel je met je gezin, vrienden, rustig met z’n tweeën of alleen.

Caroline Van Cauwelaert

Buitengewone reisontwerpen

Alloux is het initiatief van Caroline Van Cauwelaert, een jonge design- en innovatieconsultant, overtuigd van de kracht van een goed ontwerp. Met het nieuwe reisplatform wil ze mensen inspireren om onvergetelijke reizen te maken. Ze koos voor een zorgvuldige selectie van de mooiste hotels en meest bijzondere restaurants om zo een unieke ervaring aan te bieden. Je reist naar een topbestemming zonder de vele uren voorbereiding. Vanaf het vertrek totdat je de voeten weer op eigen bodem zet: alles is geregeld, van a tot z. Alloux legt de lat hoog en is dan ook bedoeld voor de meerwaardezoeker, die ook in het dagelijkse leven steeds op zoek is naar nieuwe prikkels.

Ontdekken, onthaasten en verrijken

Aan de hand van drie reiservaringen ontdekken, onthaasten en verrijken, zijn de reizen zorgvuldig opgebouwd. Wie staat te popelen om nieuwe dingen te ontdekken, kan kiezen voor een ballonvlucht over de duizenden tempels van Bagan of voor een avontuurlijke safari in Botswana tijdens de zebramigratie. Wie het belangrijk vindt om op vakantie volledig tot rust te komen in de meest exclusieve hotels, kan dan weer een reis maken naar de top design hotels van Bali.

Een greep uit het aanbod: 8 topbestemmingen

·        3 design hotels op unieke locaties in Bali
·        Walvissen, grizzly’s en trendy Vancouver
·        Ontdek de rijke contrasten van Australië
·        Beleef de indrukwekkende zebramigratie in Botswana
·        Een ballonvaart boven de duizenden tempels van Bagan, Myanmar
·        Ontdek onbewoonde eilanden met je zeiljacht, Seychellen
·        Onthaast in de wereld van Duizend-en-een-nacht, Oman
·        Proef Schotland vanop de Royal Scotsman