Axelle Red for JBC: ontdek haar collectie

Axelle Red for JBC: ontdek haar collectie

"Americana Chic" zo noemt Axelle Red haar eerste prêt-à-porter-lijn voor de Belgische winkelketen JBC. Ze liet zich inspireren door de hippe Amerikaanse ontwerper Alexander Wang. Haar collectie bestaat uit twintig stukken die draagbaar zijn voor elke vrouw, voor elke maat.

JBC heeft Axelle Red carte blanche gegeven. Ze vergelijkt het met een album. Zo kan ze er haar eigen persoonlijkheid, gevoel en smaak in kwijt. Haar kledinglijn en ook haar eigen garderobe, noemt ze een muzikale collectie.

Simplicity staat centraal

Eenvoud en oog voor detail staan centraal in haar collectie. Zo is er het klassieke hemd, met zilveren details aan de zijkant, wat het hemd al meteen iets bijzonderder maakt. Bovendien zijn alle kledingstukken onderling combineerbaar, bijvoorbeeld het mantelpakje met verschillende tops. Je kan de stukken simpel dragen, maar ook gedurfd. Ermee spelen is de boodschap van Axelle.

Axelle haar lievelingsoutfit is ongetwijfeld de jeans bustier jumpsuit en het rode jurkje met slangenprint. Beide stukken kan je zowel casual als chique dragen. Zo kan je ze oneindig combineren waardoor je telkens met iets nieuws voor de dag komt.