Balmain X H&M: onze ultieme selectie

Balmain X H&M: onze ultieme selectie

De Balmain for H&M collectie ligt vanaf morgen in de winkel, dit zijn onze favorieten. 

De langverwachte collectie Balmain x H&M ligt vanaf morgen in de winkel en is online te koop via de webshop van H&M. Sta je nu al te popelen één van deze sublieme creaties te pakken te krijgen? We begrijpen je helemaal! 

Op de redactie waren we helemaal onder de indruk van het werk van Olivier Rousteing, die onze chef-mode Els Keymeulen in Parijs mocht interviewen. Wil je meer over deze jonge ontwerper en zijn collectie te weten komen? Lees dan zeker hier het interview.

Kralen, pailletten, leer, veren, zwart, groen, goud, jaren '80 geïnspireerd,… Dàt is de ziel van zijn collectie. Olivier Rousteing heeft zijn ontwerpen aangepast aan verschillende eisen om een betaalbare collectie te creëren, waar hij trouwens erg trots op is. En of wij zijn inspanningen waarderen. Rousteing geeft elke vrouw het gevoel dat ze zich haute couture kan permitteren. 

24 uur voor de grote lancering, stellen wij je graag onze favoriete stukken voor! Geen zin om morgen in de rij te gaan staan? Waag dan hier je kans en win een van de accessoires van Balmain for H&M! 

Fotospecial: Onze favorieten uit de Balmain x H&M collectie