Belgische Rinus Van De Velde in campagne van Dior Homme

Belgische Rinus Van De Velde in campagne van Dior Homme

Kunstenaar Rinus Van De Velde is een van de vier nieuwe gezichten van de campagne van Dior Homme. 

Creatief directeur Kris Van Assche besloot om voor de Dior Homme-campagne 4 artistieke talenten voor de lens te plaatsen. Een van de 4 talenten is de Belgische kunstenaar Rinus Van De Velde.

VIDEO: Rinus Van De Velde voor Dior 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van De Velde is niet de enige Belg die een rol speelt bij de campange. De beelden zijn van fotograaf Willy Vanderperre, die al voor de 10de keer samenwerkt met Kris Van Assche. 

Naast Van De Velde zijn ook Olivier Sim, zanger en bassist bij de Britse band The XX, Alain-Fabien Delon, Franse acteur en Deens model Victor Nylander te bewonderen in de campagne. De vier creatievelingen zijn erg verschillend. Doel van Dior is om met de verschillende types en karakters de verschillende aspecten van het merk te belichamen. 

Meer campanges bekijken? Clio Goldbrenner toont haar nieuwe collectie in deze coole video. Of ben je geïnteresseerd in het huis van Gisel Bünchen? Hier gunt ze ons een kijkje in haar woning. Altijd al benieuwd geweest over de inhoud van Obama's zakken? Hier ontdek je wat hij altijd meeneemt.