Bringing sexy back: 9 verleidelijke rugdecolletés

Bringing sexy back: 9 verleidelijke rugdecolletés

“I’m bringing sexy back”… Justin Timberlake voorspelde met zijn aanstekelijke hit enkele jaren geleden al dé modetrend van deze zomer. Vergeet je voorgevel, de accenten liggen dit seizoen duidelijk op je rug! Vrouwelijk, sensueel en bovenal erg stijlvol. Een open rug geeft je outfit snel die extra touch en is perfect voor een avondje uit. Wij zochten alvast enkele prachtexemplaren voor je uit!

Verleidelijk van die jurkjes met diepe rugdecolletés, maar wat dan met je bh? Puur natuur is voor sterren als Rihanna een erg voor de hand liggende keuze, maar niet iedereen kan zomaar zonder bh naar kantoor. Toch heb je tal van oplossingen om deze trend stijlvol te dragen. Ofwel kies je voor een kleefbeha, al kan dit met tropische temperaturen niet zo fijn aanvoelen. Een plan B is dus raadzaam en daarvoor ga je best op zoek naar een bh waarvan je de bandjes laag om je middel kan dragen. Uiteraard kan je ook voor een opvallende beha kiezen die je look compleet maakt. Vind je de open rug misschien toch een beetje te gewaagd? Opteer dan voor een mooie ketting die je rug als het ware een beetje covert.

Je sexy look helemaal afmaken? Dat kan met deze musthave handtassen in een fruitig kleurtje of deze vijf niet te missen accessoiretrends

 

Fotospecial: 9 verleidelijke rugdecolletés

Klik op onderstaande beelden om de items en prijzen te bekijken.