Dé modetip: Rings & things

Juwelen zijn de accessoires die je outfit compleet maken, de items die je de rest van je leven herinneren aan een speciale gelegenheid, en juwelen zijn… simpelweg voor altijd! Deze maand vieren we heel wat verjaardagen, waaronder de dertigste van Wouters & Hendrix met de prachtige overzichtscollectie van de meest iconische ontwerpen van toen tot nu.

Het laatste juwelen-nieuws

  • Wouters & Hendrix blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Om dit te vieren lanceren ze deze week hun reizende installatie: waar het verleden en de toekomst van het juwelenmerk elkaar tegenkomen. De installatie – en de bijbehorende 3D-film van videokunstenaar Frederik Heyman – is vanaf 4 september in de winkel in Antwerpen te bewonderen, om daarna door te reizen naar Brussel, en vanaf oktober de rest van de wereld.

 

  • Ook ontwerpster Christa Reniers heeft iets te vieren: haar unieke creaties worden ondertussen al twintig jaar op de wereld losgelaten en ter ere van deze verjaardag neemt ze deel aan de ING tentoonstelling The Power of Objects – over Belgisch design en zoveel meer.

    Vanaf 4 september in het ING Art Center, Koningsplein 6, 1000 Brussel.

    >>Ontdek hier een wegenkaartje

 

  • Antwerpen is wereldwijd het belangrijkste handelscentrum voor diamant. Dankzij de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre kun je vanaf nu ook een kijkje nemen achter de schermen van de diamantbeurs, het diamantlabo en het atelier van een slijper. De moeite!

    Te boeken voor kleine groepen. Voor individuen is er de wandelbrochure die je wegwijs maakt in de diamantwijk.

 

Ontdek hier ook dé juweeltjes voor komend seizoen: