Dé must have handtassen van het najaar

Dé must have handtassen van het najaar

Een nieuw seizoen, een nieuwe handtas? Ontdek hier de handtassentrends van het najaar!

De trendkleuren zijn zonder twijfel zwart, grijs en marsala. Liever sober dan opvallend. Maar als het op het model aankomt zijn er tal van mogelijkheden voor een nieuwe handtas. Kies bijvoorbeeld voor een metallic detail dat een extra chique uitstraling geeft aan je handtas en aan je outfit.

1. De schoudertas

Een klassieker onder de handtassen, maar ongetwijfeld ook de trend van het seizoen. Een kleine schoudertas in zwart, camel of bordeax geeft je die seventies touch die je nodig hebt dit najaar.

2. De bucket bag

We zien de bucket bag terugkeren bij Chloé, Alexander Wang, Marc Jacobs. Hij behoort dan ook tot de top drie van meest populaire handtassen dit najaar. Doe jaren zeventig met kwastjes en franjes of minimalistisch met zwart leer.

3. De rugzak

We dragen alles op de rug dit najaar. De rugzak is al enkele jaren bezig aan een comeback. De updates van het schoolse model zien er dan ook veelbelovend en handig uit.

4. De tas met franjes

Franjes kunnen overal dit najaar: op je broek, aan je poncho, je trui en dus ook aan je handtas met als resultaat dat je bij elk groot handtassenmerk wel een model met franjes terug kan vinden.

5. De mini-bag

Een kleine portefeuille, sleutels, een smartphone, lipgloss en misschien wat papierwerk, meer hebben we niet nodig en kunnen we ook niet nodig hebben want alles moet passen in de mini-handtas, die andere handtassentrend van dit najaar.

6. De bonttas

Wat past er beter bij een imitatie bontjas dan een bonttas? Inderdaad, match made in heaven, al kan het soms wat over the top uitzien. Een bonttas is een opvallend en vooral winters stuk en combineert mooi met een soberdere outfit.

Benieuwd naar de andere trends van dit najaar? Ontdek de high-waist jeans, leren vestjes en snoepkleuren.

 

Fotospecial: must have handtassen