Deze geuren zijn dit seizoen hot

Deze geuren zijn dit seizoen hot

Zin in een nieuw geurtje? We zetten voor jou de lekkerste nieuwe geuren van dit seizoen op een rijtje. Ga voor de uiterst warme en sexy geur van Narciso Rodriguez of laat je verrassen door de originele ruwe zoute signatuur van Calvin Klein.

1. My Burberry – Burberry

Geïnspireerd op de iconische Burberry trenchcoat, bevat My Burberry de geur van een typische Londense tuin na een regenbui. De hoofdnoten van bergamot, zoete erwten vermengd met fresia, centifolia rozen en gouden kweeperen zorgt/zorgen tegelijk voor een elegant, fris en speels effect.  

My Burberry

 

 

 

 

 

 

 

2. Reveal – Calvin Klein

Spanning, sensualiteit en stijl, gebotteld. Maak kennis met de zeer originele nieuwste parfum van Calvin Klein. Origineel want het is de eerste geur die het zeer zinnelijke ruw zout gebruikt als basis. Het ruwe zout, die heel sexy op je huid ruikt, wordt gecombineerd met roze, witte en zwarte peper. Het sensueel karakter krijgt de parfum door de grijze amber, kasjmier en sandelhout die verwijst naar de kern van Calvin Klein’s identiteit.

Reveal Calvin Klein

 

 

 

 

 

 

 

3. Narciso – Narciso Rodriguez

Deze sensuele, warme en vooral pure parfum is gebaseerd op het moment dat twee potentiele geliefden elkaar hebben gekruist en zich op hetzelfde moment omdraaien. Dit is dan ook het doel van de ontwerper: een uiterst sexy geur brengen die de man zijn hoofd laat draaien.
Narciso

 

 

 

 

 

 

 

4. Coco Noir – Chanel 

Met Coco Noir brengt Chanel een derde tijdloze geur op de markt. Het parfum zorgt met z’n geur van rozen, vetiver en witte muskus voor een oriëntaalse warmte maar geurt vooral op-en-top vrouwelijk. Dé geur voor een sterke vrouw!

Coco Noir Chanel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video report: feeling test de nieuwe geuren uit