Deze make-up look creëer je in 5 minuutjes

Deze make-up look creëer je in 5 minuutjes

Lisa Eldridge is dé autoriteit als het over beauty gaat. Als make-up artist mocht ze werken met grote beautymerken zoals Prada, Moschino en Lancôme, en mag ze sterren als Kate Winslet, Cara Delevingne, Jennifer Lopez en Kate Moss tot haar vast cliënteel rekenen. Daarnaast heeft ze ook een blog, waarop ze handige beauty tutorials post. In haar nieuw filmpje toont ze hoe je in 5 minuutjes jouw make up kan aanbrengen. Perfect voor als je ’s morgens gehaast bent!

Video: 5 minute make-up look

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De 5 minute make-up look, stap voor stap:

Lisa Eldridge

  1. Breng je foundation aan. Als je gehaast bent, focus dan op de gebieden die het volgens jou echt nodig hebben. Gebruik een foundation borstel om het geheel mooi te blenden.
  2. Breng concealer aan onder je ogen en in de ooghoeken. Blend ook hier met de foundation brush voor een egaal effect. Gebruik daarnaast een gewone concealer om puistjes en oneffenheden weg te werken.
  3. Voor de ogen gebruik je oogschaduw in bruintinten. Gebruik dezelfde kleur net onder de waterlijn van je oog.
  4. Maak nu tijd voor het krullen van je wimpers en je mascara. Een vleugje mascara doet wonderen en fleurt je blik instant op. Vergeet zeker de wimpers onder je ogen niet.
  5. Zet dan de hoogste punten van je wenkbrauwen met een penceeltje aan met wenkbrauwpoeder. Ga er vervolgens met een klein borsteltje door zodat ze naturel lijken.
  6. Gebruikt een glanzende roze blush op je jukbeenderen. Dit is een gemakkelijke manier om je gezicht op te lichten en geeft je tegelijkertijd wat kleur.
  7. Voor de lippen gebruik je eerst een lippotlood in zachte kleur en daarna een getinte lipbalsem.
  8. Heb je nog tijd? Werk af met een tweede laagje mascara en kijk of er nog oneffenheden zijn die je met je concealer kan effenen. Breng daarna poeder foundation aan voor een matte teint.  

En ziezo, in slechts vijf minuutjes start jij de dag fris en fruitig!

 

Nog meer beauty-inspiratie?