Feeling by Serax: interieur basics

Feeling by Serax: interieur basics

Tijd voor een lente make-over van je interieur met de nieuwe collectie van Feeling by Serax! Bij de verschillende thema’s uit onze collectie vind je ongetwijfeld dé must-haves om je woonkamer, keuken of terras op te frissen. Ontdek nu deel 2 van de collectie: Organic Balance.

Vorig jaar brachten we voor de allereerste keer een eigen collectie decoratieobjecten uit. Het Belgische topmerk Serax ‘leende’ ons daarvoor een van hun beste designers, Marie Michielssen. En blijkbaar waren niet alleen wij blij met de stijlvolle collectie die zij voor ons ontwierp: ze heeft zo goed verkocht dat we dit voorjaar met plezier een vervolg breien aan dit succesverhaal.

Feeling by Serax

Vier op een rij

Dit seizoen bestaat de Feeling by Serax-collectie uit 4 thema’s. Vorige maand stelden we onze exclusieve reeks Scents met geurkaarsen en geurstokjes voor. Daarnaast ontwierp Marie stijlvolle objecten in zachte pasteltinten, die de naam Pretty Pastel meekregen, een reeks uitbundig gekleurde spullen onder de noemer Colour Crush, en ten slotte het thema dat we deze maand in de kijker zetten: Organic Balance.

Organic Balance: Back to basics

Puur, basic en naturel. Dat typeert de Organic Balance-collectie van Feeling by Serax. Marie Michielssen bedacht een aantal stijlvolle objecten die perfect passen in de actuele tijdgeest, waarbij het overbodige overboord wordt gegooid en plaatsmaakt voor het essentiële. Organic Balance bestaat uit opbergmanden, dozen en bloempotten, maar ook schriftjes en naamkaartjes om een boodschap te personaliseren. De collectie gaat terug naar de essentie. Dat zie je aan de eenvoudige vormen en materialen in zwart, wit, bruin of beige.

Ontdek de themacollectie in de fotogalerij!

Hier vind je alle verkooppunten voor Feeling by Serax.