Feeling lanceert eigen interieurcollectie

Feeling lanceert eigen interieurcollectie

Feeling brengt een eigen woonlijn uit bij het Belgische designlabel Serax. Deze ‘Feeling by Serax’-collectie is ontworpen door Serax-ontwerpster Marie Michielssen, in samenwerking met Feeling. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd.

Wonen is naast mode en beauty een belangrijke pijler van Feeling. Dat vertaalde zich in het verleden reeds in het maandblad Feeling Wonen. Nu gaan we nog een stapje verder en lanceren we onze eigen Feeling woonlijn.

Feeling by Serax

Ontwerpster Marie Michielssen is grafisch vormgeefster van opleiding en ontwerpt als huisdesigner reeds vele jaren voor Serax. Voor haar ontwerpen vertrekt ze altijd vanuit de materialen. Daarmee gaat ze op zoek naar originele combinaties, kleuren en motieven. Zij laat zich hierbij inspireren door het dagdagelijkse leven.

Deze najaarscollectie pakt uit met prachtige motieven, zoals op het porseleinen servies of op de betonnen krukjes en opbergdozen. Motieven die vaak terugkomen zijn de uil en de ezelskop. Je vindt ze op de vaatdoeken, schorten, notitiesboekjes en op de theelichtjes. Multifunctionele objecten staan ook centraal, zoals de felgekleurde tassen van doek en vinyl die als boodschappentas, opbergbak of bloempot gebruikt kunnen worden. Of de porseleinen koekjesschalen die een speelse toets krijgen door de grappige figuurtjes.

De collectie is beschikbaar vanaf 17 september 2013 en zal te koop zijn in de gebruikelijke verkooppunten van Serax.

Hier vind je alle verkooppunten voor Feeling by Serax.

Bekijk de wooncollectie

Beelden in hoge resolutie kun je downloaden via de Serax website: in het dropdown menu kies je dan: ‘Producten -> Serax Collections -> Feeling’