Feeling & Lancôme: ritueel voor een frisse blos

Feeling & Lancôme: ritueel voor een frisse blos

Feeling ging op zoek naar 3 lezeressen om de skincare producten van Lancôme uit te testen. Na het ritueel van Ineke en Katrijn, is de beurt nu aan Leen. Zij wil graag haar frisse blos behouden met zo weinig mogelijk moeite. 

Leen (48) is grafisch vormgever, woont in Antwerpen en is mama van 2 kinderen. Nu ze de vijftig nadert, wil ze met liefst zo weinig mogelijk moeite haar frisse jonge blos behouden. 

Leen's ritueel voor een stralende look

Experte Sarah Beloy zocht voor Leen de perfecte producten uit en stelde een schoonheidsritueel samen met de producten van Lancôme. Deze vijf stappen zijn voor iedere vrouw hetzelde, maar moeten ingevuld worden met producten die bij jouw huidtype passen.

Klik hier voor de video van de workshop met Sarah Beloy.

Lancôme

Stap 1: Reinigen

Reinigen: een must, zelfs al draag je geen make-up. Je huid komt de hele dag door in contact met allerlei vervuiling. Bovendien worden producten die je daarna aanbrengt, beter opgenomen.

Voor Leen: Galatéis Douceur en Tonique Douceur. Een reinigingsmelk en -tonic voor diepgaande reiniging, met nóg beter resultaat.

Stap 2: Activeren en herstellen

Activeren en herstellen: hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Noodzakelijk voor elk huidtype.

Voor Leen: Advanced Génifique, een serum met heel lichte textuur dat snel wordt opgenomen. Het werkt op verschillende tekenen van veroudering (waaronder fijne lijntjes) en geeft instant een jongere uitstraling.

Stap 3: Hydrateren en voeden

Hydrateren en voeden: beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Gebruik dagelijks een dag- én nachtcrème, aangepast aan je huid.

Voor Leen: Rénergie Multi-Lift crème. Voedt, vermindert rimpels en lift de huid. En de nieuwe Visionnaire nachtcrème, die de huid elastisch maakt en een gezonde uitstraling geeft voor een frisse, jonge teint.

Stap 4: Je ogen verzorgen

Je ogen verzorgen: producten voor het gelaat zijn daarvoor te agressief. Gebruik oogserum en/of -crème.

Voor Leen: Rénergie Yeux Multi-Lift. Uniek oogduo dat verjongend én illuminerend werkt voor een jonge, stralende blik.

Stap 5: Foundation aanbrengen

Foundation aanbrengen: ideaal voor een egale en frisse look.

Voor Leen: Teint Visionnaire is een foundation met hoge dekking voor een stralende teint, die zichtbare poriën en rimpels vermindert.

Ontdek alle producten op www.lancome.be

Feeling Lancôme

Video report: workshop met Sarah Beloy 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten