Feeling verwent...

In mei bezocht Feeling het gloednieuwe Wu Wei wellbeing-center. We brachten voor jullie niet alleen een reportage mee maar ook enkele fantastische promoties, die nog de hele zomer lang geldig zijn. Enkel en alleen voor onze lezeressen!

Arrangement 1: Kennismaking met Wu Wei (voor slechts €29 i.p.v. €48 p.p.)

We beginnen met een welkomstdrankje. Daarna geniet je de hele dag in het binnen- en buitenbad op 32°C, de hamam, 3 sauna's in verschillende sferen, de belevingsdouches en het Japans bad. Kom tot rust in de bamboetuin, op het zonneterras bij het zwembad, in de relaxruimte bij de houtvuren, of op het dakterras.

Inbegrepen: de hele dag toegang tot de spa (incl. parking, water), slippers en handdoeken + drankje.

 

Arrangement 2: Feeling-rituelen by Wu Wei (voor de actieprijs van €79 p.p.)

De monnikspij en het welkomstdrankje brengen je meteen in de sfeer. Je herbront in en rond het zwembad, in 1 van de 3 sauna's of in de hammam. De combinatie van relaxruimtes, het licht, groen en de houtvuren zorgen voor een optimale wellnessbeleving. Dompel je de hele dag onder in een uitgebreid waterritueel: een weldadige spa-voetverzorging, een ontspannende waterrelaxatie waarbij alle mentale en fysieke stress uit je lichaam vloeit. Kom tot rust op de tonen van de muziek en de aroma's in het warme bad. En geniet van het Wu Wei-theeritueel.

Inbegrepen: de hele dag toegang tot de spa (incl. parking, water), slippers en handdoeken + drankje, monnikspij-badjas, uitgebreid waterritueel met voetverzorging, waterrelaxatie (watsu, onderwatermuziek, aromabad) en theeritueel.

Praktische info
Waar? Wu Wei, Kongoweg 23, 8500 Kortrijk
Wanneer? Alle dagen tot 31 augustus 2012, zolang er plaats is 

Zo reserveer je:
Telefonisch op 056/29 01 00 of via www.wuwei.be/feeling.aspx
Graag duidelijk het arrangement vermelden dat je wenst te boeken. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt!