Getest door onze lezeressen: mijn nieuwe beautyritueel

Getest door onze lezeressen: mijn nieuwe beautyritueel

Drie lezeressen volgden de Lancôme-workshop en weten intussen wat je de voorbije maanden in Feeling kon lezen: reinigen en hydrateren is een dagelijkse must! En het Advanced Génifique-serum is een geweldig extra: het herstelt de huid, beschermt tegen invloeden van buitenaf en laat alle daarna aangebrachte producten beter werken. Alle drie onze testpersonen kunnen niet meer zonder.

Lancôme experte Sarah Beloy ging samen met onze drie lezeressen op zoek naar een beautyritueel dat perfect past bij hun specifieke noden. 
 

Klik hier voor de video van de workshop met Sarah Beloy.

Lancome Ineke beet de spits af en ging samen met Lancôme experte Sarah Beloy op zoek naar een routine voor minder rimpels en meer glow.

'Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn stralende huid'

Haar sterproduct: “Ik ben nog steeds erg tevreden over Advanced Génifique Yeux Light Pearl. Vooral de lichte, frisse structuur maakt dat het prettig smeren is. Ik weet niet of je echt resultaat ziet, maar het vóélt in ieder geval beter.”
 
 
Lancome Katrijn is een jonge mama met 2 kinderen en een drukke job. Haar dagen zijn vaak lang en haar nachten kort. Daarom is ze op zoek naar een routine om er elke dag fris en jong uit te zien, hoe moe ze zich ook voelt. 

'Je huid verzorgen helpt om de dag goed te beginnen'

Haar sterproduct: “Rénergie Multi-Lift van Lancôme verstevigt mijn huid. Ik gebruik het dagelijks en ga het zeker blijven gebruiken: ik krijg regelmatig complimentjes over mijn stralende huid.”
 
 
Lancôme Leen is grafisch vormgever, woont in Antwerpen en is mama van 2 kinderen. Nu ze de vijftig nadert, wil ze met haar routine een frisse, jonge blos behouden. 

'Reinigen is in een-twee-drie gedaan. Geen tijd is dus geen excuus meer'

Haar sterproduct: “Het aanbrengen van nachtcrème durfde ik al eens over te slaan vroeger, maar nu breng ik Visionnaire Nuit dagelijks aan, na het reinigen. Zélfs als het laat is geworden, ja: ik zie er ’s ochtends dan echt beter uit.”
 

Ontdek jouw beautyritueel 

Ook benieuwd wat voor jou de ideale huidverzorging is? Klik dan hier en vraag een miniatuurset voor jouw beautyritueel aan. 
 

Video report: workshop met Sarah Beloy 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten