Het verhaal achter Coco Chanel: Inside-Chanel

Het verhaal achter Coco Chanel: Inside-Chanel
Gabrielle ‘Coco’ Chanel is sans doute een absoluut mode-icoon en een everlasting inspiratiebron. Ooit kleinschalig begonnen met het decoreren van hoeden, groeide ze in geen tijd uit tot een avant-garde modeontwerpster met wereldwijde naam en faam. Inside-Chanel vertelt in ware Chanel-stijl het verhaal van Mademoiselle Coco.

 

Chanel nr.5 is nog steeds het best verkochte parfum, haar handtassen zijn een begrip in de modewereld en de alombekende Chanel bouclé blazers zijn een all time favorite van elke zichzelf respecterende fashionista. Tot dusver hetgene wat we al wisten. Hoe ze dat precies allemaal voor elkaar kreeg, dat kom je te weten op www.inside-chanel.com.

De website neemt je mee naar het leven van Coco, gaande van haar eerste hoedencreaties en eerste boetiek tot het succesverhaal van het al even legendarische parfum en haar populariteit bij Grace Kelly en Jackie Kennedy. Het overzicht van de reclamecampagnes voor het parfum is dan weer onze favoriet. Nostalgische klasse ten top!

Benieuwd? Bekijk hier alvast het eerste hoofdstuk ‘the legend of N°5

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten