Lipstick trend: rode lippen

Dé klassieker op beautygebied blijft zonder twijfel de rode lippenstift. Van vurig rood tot bessenrood en bordeaux: schitterende rode lippen maken iedere outfit helemaal af. Met de tips en tricks van make-up artiste Ness vind je zeker de kleur die bij je past!

We zetten enkele tips op een rijtje:
  1. Wil je deze trend graag eens uitproberen maar is knalrode lipstick iets te gewaagd voor je? Probeer dan zeker eens een rode gloss, dat is net ietsje frivoler! 
  2. Ga je voor rode lippen, zorg er dan voor dat je lippen niet droog zijn. Hydrateren is de boodschap! Want rode lippenstift vergeeft niets.
  3. Begin voordat je de rode lippenstift aanbrengt best altijd met een contourpotlood waarmee je de contour van je lippen kan aftekenen . 
  4. Bovendien kan je het contourpotlood ook gebruiken om je lippen eerst in te kleuren, zo zal de lippenstift beter blijven zitten.
  5. Als je kiest voor bessenrood, de kleur van deze winter, kies dan niet voor een té donkere variant want een donkere kleur maakt een kleine mond nog iets kleiner.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten