Ontdek de webshop van ontwerpster An Buermans

Ontdek de webshop van ontwerpster An Buermans

Voor wie de Antwerpse ontwerpster An Buermans nog niet kent zal daar nu verandering in komen. Na haar capsulecollectie voor JBC heeft ze nu haar eigen label in de rekken hangen. Bovendien kan je haar collectie online vinden op de webshop 'Atelier Local'.

Hou je graag van kleuren en vrolijke prints? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met de kleren van An Buermans voel je je meteen een stuk gelukkiger én uniek. Elk stuk van de collectie is immers allesbehalve doorsnee. Bovendien zijn deze heel betaalbaar. Zo kan je de tanktop al vanaf 64 euro verkrijgen. Geef toe, wat wil een fashionista nog meer?

An Buermans lanceert webshop

Shop je liever vanachter jouw computer? Dat kan, ook An Buermans heeft sinds 1 mei een webshop genaamd Atelier Local. Je vindt er nu haar zomercollectie die volledig in teken staat van pasteltinten en prints. Indien je liever een stuk hebt dat je eindeloos kan combineren, dan zit je met de Cubus dress en Frida skirt altijd goed. Met deze twee topstukken kom je telkens met iets nieuws voor de dag.

Niet alleen de zomercollectie is top, ook de wintercollectie bevat unieke stukken van topkwaliteit. Zo komt onder andere de Frida skirt terug in warme winterkleuren. Gebruik tal van accessoires om van je outfit telkens iets nieuws te maken, of verander eens van schoenen naar gelang de gelegenheid. Het voordeel is dat je de collectie zowel in je vrije tijd als op chique gelegenheden kan dragen.