Ontdek de wonderen van multimasking

Ontdek de wonderen van multimasking

Elk deel van ons gelaat vraagt om een andere verzorging. Waarom zouden we ons dan beperken tot één masker? Voortaan gaan we ook multitasken met ons gezicht. Ontdek hier de nieuwste beautytrend: multimasking.

De huid van ons gelaat is erg fragiel en vraagt om extra aandacht en verzorging. Bovendien is elk deel uniek. De T-zone heeft nood aan een diepe zuivering van de poriën, onze oogcontouren vragen om extra zuurstof en op onze wangen willen we een gezonde, stralende blos. Ook de samenstelling van de huid verschilt van zone tot zone. Zo kan de kin erg droog zijn, terwijl het voorhoofd vettiger van structuur is. De oplossing? Pas je masker aan aan de behoeften van je huid en doe aan multimasking!

Multimasking in vier stappen

1. T-zone

Start met de T-zone en kies voor een diep reinigend masker dat de poriën opent. 

2. Wangen

Om een gezonde blos op je wangen te bekomen kan je best kiezen voor een vitaliserend masker, bijvoorbeeld op basis van granaatappel.

3. Kin

Een droge kin heeft nood aan een hydraterend masker. Als de huid op je kin eerder vettig is, kies je best voor een diep reinigend masker.

4. Voorhoofd en oogcontouren

De oogcontouren zijn de meest dunne en fragiele zone op ons gelaat. Een zuurstofboost geeft je weer een heldere blik en voorkomt wallen en rimpeltjes.

Tip: Check eerst de verschillende zones in je gezicht en hun behoeften. Heb je een droge kin? Droog voorhoofd? Of eerder last van een te vettig gezicht? Multimasking met een apart masker voor elke zone zal betere resultaten geven dan één masker voor je hele gelaat.

 

Fotospecial: 7x multimasking