Overnachten in Oscar-stijl

Zondag 2 maart is België hopelijk een Oscar rijker met The broken Circle Breakdown van Felix Van Groeningen. In afwachting daarvan en om al in de sfeer van de Oscars te komen, selecteerden windum.be enkele bijzondere plekjes die lijken op sommige Oscar genomineerde films. 

Oscar-nominatie 1: Captain Philips

Als we niet beter wisten zouden we geloven dat de reddingscapsule in Scheveningen de originele reddingsboot uit 'Captain Philips' is. Met Tom Hanks in de hoofdrol is de film genomineerd voor Beste Film. Fans kunnen in de capsule overnachten vanaf 65 euro per nacht

Oscar-nominatie 2: The Wolf of Wallstreet

Jaloers op Jordan Belfort zijn luxeleventje en zou jij ook eens graag in zijn schoenen willen staan? Massa's geld verdienen in één dag en rijker dan de zee diep zijn. Daar kunnen we je helaas niet bij helpen. Wat we je wel kunnen aanbieden is een gelijkaardig penthouse waar Jordan Belfort, gespeeld door Leonardo Di Caprio, zo zou intrekken. Om er een nachtje te verblijven betaal je 806 euro per nacht. Een lookalike van de luxejacht van Belfort kost ongeveer €99 per nacht.

Oscar-nominatie 3: The Broken Circle Breakdown

Met The Broken Circle Breakdown sleepte België een Oscarnominatie in de wacht. Dichtbij Antwerpen kan je in een gelijkaardige caravan ervaren hoe hoofdrolspeler Didier leefde. Overnachten in de caravan kan je vanaf 77 euro per nacht.