Schitterende zomer met metallics

Metallics zijn anno 2015 niet alleen meer voor de feestdagen. Met deze trend zal je letterlijk en figuurlijk het zonnetje in huis zijn.

Zilver en goud zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar als je het juist combineert, kan je de metallic trend zonder probleem dragen. Wie nog niet toe is aan een overdosis bling, kan beginnen met metallic accessoires . Met de juist schoenen of riem geef je elke outfit een feestelijke touch. Durf jij het aan?

Hintje metaal

Als je het liever simpel houdt is een metallic accesoire 'the way to go'. Of het nu om sandalen, een clutch of een statement ketting gaat, met een metalen toest sla je nooit de bal mis. Je outfit zal er ook in één oogopslag fashionable uitzien. 

Subtiel zilver

Zilver kan je beschouwen als een neutrale kleur want het past vrijwel bij alles. Zo kan je een zilveren sweater combineren met een jeansbroek en enkellaarsjes en je hebt een casual look waarmee je toch opvalt. 

Gold rush

Voor elke huidskleur bestaat de perfecte goudtint. Als je een bleke huid heb ga  je dan best voor een licht gouden tint. Ben je meer een donker type? Dan kan je wel weg met een diepere tint. Goud is ook ideaal als je veel zwart of wit in je kast hebt hangen. Je simpele outfit wordt dan meteen veel interessanter!