Surfplezier met het hele gezin

"Mama, mag ik nog wat chocolade?" Hoor je het je kinderen nu al vragen? Sla dan eens die jaarlijkse paaseitjes-zoektocht over voor iets helemaal anders. (lees: gezonder) Neem je familie mee naar Sagres in Portugal. 

Deze maand is er een speciale aanbieding voor gezinnen. De paasdagen draaien dit jaar om avontuur, plezier en gezonde activiteiten. Voor ieder wat wils. Zet je man en kinderen af bij de surfles en ga lekker even ontstressen bij de gratis yoga- en pilateslessen. Wil je toch liever samen iets doen? Dan is er mogelijkheid tot fietsen, dolfijn spotten, kayakken en nog veel meer. 's Avonds mag je gratis gebruik maken van de jacuzzi, de stoomcabine en de sauna. Koken ga jij niet doen deze vakantie. Jullie gaan gewoon eten in het restaurant 'As Dunas' en beleef de luau, een traditioneel hawaiaans feest.

Martinhal Beach Resort & Hotel organiseert een week voor de hele familie om nooit te vergeten.  De prijzen starten vanaf €107 per persoon per dag. Als je nu boekt bespaar je meer dan €320 op de normale prijs.

Zit je ondertussen te popelen om dit reisje vast te leggen? Mail dan snel naar res@martinhal.com. of bel het nummer  +351 282 240 200