Te shoppen in de solden: trendstukken

Te shoppen in de solden: trendstukken

We winden er geen doekjes om: je wilt er niet uitzien alsof je hele outfit vorige eeuw bij elkaar werd geshopt, klassiekers of niet. Dus update je je kleerkast met dingen van NU. 

Modeinjecties die een beetje lef vragen, maar (het goede nieuws) dus en masse in de afprijzingsbak liggen. Laat de visnet-top daar vrolijk liggen, en kijk uit naar:

1. Dierenprints

Heel erg in, volgende zomer óók nog in, en gewoon heel erg elegant als je goed combineert. 

2. Kraagjes 2.0

Deze zijn niet gewoon wit, maar versierd. Met kant, studs, juwelen, borduursels. Een trend die nog wel even meegaat, voorspellen we.

3. De culotte

De culotte gaat komende zomer echt helemaal doorbreken, dus echt: grijp je kans. Kies voor versies in jeans of lichte stoffen, zodat ze straks ook nog kunnen in combi met een T-shirt.

4. Destroyed jeans

Destroyed jeans blijft ook nog een tijdje in – en weet: als je mixt met een perfect gesneden kostuumjasje en een paar hakken, zie je er echt wél stijlvol uit.

5. Gekke sleutehangers 

De gekke sleutelhanger-hype gaat nog even door (ook op de zomercatwalks veel monsters & co) dus als je d’r eentje ziet liggen: meenemen.

6. Funky accessoires

Qua accessoires kunnen we kort zijn: alles met een versiering (franjes, studs, bont, riempjes, bandjes,…) is goed. Ook komende lente nog.

Ga toch liever voor klassiekers in de solden? Bekijk dan hier onze selectie met de beste koopjes. 

 

Fotospecial: de beste items in de solden