https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Tommy Hilfiger FW14 x Alexa Chung: Oktober must-haves

Tommy Hilfiger FW14 x Alexa Chung: Oktober must-haves

Alexa Chung, Brits model, presentatrice en auteur, is de nieuwe ambassadrice van de Tommy Hilfiger FW14-collectie. Vanaf oktober tot en met januari geeft Chung iedere maand aangepast stijladvies en selecteert ze dé must-haves uit de nieuwe Tommy-collectie.

Alexia Chung krijgt de rol van gastredactrice in de nieuwe Tommy Hilfiger FW14-campagne. Gedurende 4 maanden zal ze maandelijks enkele stijltips geven en haar favoriete items uit de collectie combineren. Daarnaast bundelde ze haar must-have pieces en modeadvies met exclusieve behind-the-scenes-foto’s.  Je kan haar updates volgen via www.tommy.com/alexachung. En uiteraard ook via Facebook, Twitter en Instagram met #TommyHilfiger.

Oktober must-haves Tommy Hilfiger FW14

Voor de maand oktober onthult Alexa Chung haar herfst essentials: een veelzijdige rolkraagtrui, een zwarte A-lijn rok en een zwarte lederen legging met een stevig rock-gehalte. Deze look combineerde ze met haar “droomjas”, een oversized, knusse, wollen jas in grijze stof. Verder selecteerde ze ook een blouse met knoopjes in indigo-kleuren en camouflage print, een skinny jeans en een marineblauwe cardigan.   

Foto's: Alexa's favo items