Top 5 mooiste bruidsjurken

Voor de mooiste dag van je leven, is de keuze van je bruidsjurk natuurlijk superbelangrijk. Om je alvast die stress te besparen, kiest het Feeling-team haar top 5 mooiste bruidsjurken.

Wil je pas echt uit de band springen? Kies dan voor een jurk van Vivienne Westwood. Wit blijft toch de winaar,maar je kunt het verschil maken met een halslijn als deze.

Justin Alexander klinkt je misschien niet meteen bekend in de oren, maar hij maakt een blikvanger van je rug. Wat dacht je van dit rugdecolleté en de andere unieke details waarvoor hij gekend is?

Bruidsjurk trend? Koket kort

Waarom voor een klassieke lange jurk gaan? Een korte is even prachtig (en handig als het 35°c is op je trouwdag). Kijk maar naar dit prachtexemplaar van Oscar De La Renta.

Elie Saab staat hoog op onze lijst van favoriete trouwjurkontwerpers. De Libanees vindt zichzelf steeds opnieuw uit en blijft jurken creëren die tot de verbeelding spreken. Zo trekt deze bustier de aandacht door de vele versieringen.

Vera Wang is de koningin van de bruidsjurken en ook haar nieuwe collectie ziet er om te snoepen uit. Met deze jurk ben je een ballerina/bruid die een dag lang straalt in de spotlights.