Video: elegante opsteekkapsels

Kapsels met opgestoken haar zijn glamoureus, elegant, gesofisticeerd  en op-en-top vrouwelijk. En ze hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Dat bewijzen deze 4 looks.  

Op een feestje willen we er natuurlijk op ons best uitzien, maar een mooie outfit verliest al snel zijn effect bij een saai kapsel. In Berghem kan je bij Olivier Hairdresser terecht voor een elegant opsteekkapsel die je look afmaakt. 
 

Met respect voor Moeder Natuur 

Volgens zaakvoerder Olivier staat zijn kapsalon voor coifferen op een natuurlijke manier met ecologische producten. Voor een opgestoken kapsel kiest Olivier voor de milieuvriendelijke haarproducten van Kevin Murphy.
 
In dit salon coifferen ze de persoon en niet enkel het haar. Hun bedoeling is de persoon te optimaliseren in zijn geheel volgens de stijl van de klant. Daarvoor voeren ze een inleidend gesprek om je persoonlijkheid en interesses te leren kennen.
 

Volume, graag

De basis voor een mooi opsteekkapsel is textuur. Breng golven in je haar door wave clips te gebruiken die je even gaat fixeren met wat haarlak en de haardroger. Maak de clips los en je kan beginnen met opsteken. gebruik hierbij zo weinig mogelijk een borstel of kam zodat het volume blijft. Kneed in de plaats je haar met je vingers tot je een goeie structuur krijgt waar je oneindig mee kan spelen en creëren. Met een kam kan je eventueel je haar touperen voor extra volume. 
 
Wil je zelf aan de slag? Inspiratie vind je in onze videoreport. 
 

Videoreport: stijlvolle opsteekkaspels 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten