Winkelen in de Chanel supermarkt

Chanel staat bekend om de prachtige decors waarin ze hun modeshows houden, maar dit keer heeft Karl Lagerfeld zichzelf werkelijk overtroffen. Hij toverde het Grand Palais in Parijs om tot een echte Franse supermarkt om zijn fall winter 2014 collectie al shoppend te tonen.

De Chanel supermarkt

De Chanel show vormt steevast een van de hoogtepunten van Paris Fashion Week. Niet alleen zijn de collecties van Chanel prachtig, de decors waarin ze getoond worden zijn altijd indrukwekkend. Zo bestond het decor van Chanel al uit een reuze wereldbol, een catwalk van zonnepanelen omringd door windmolens of galarij vol modern kunst. Ditmaal werd het Grand Palais in Parijs omgetoverd tot Franse supermarkt, met rekken vol producten in Chanel-verpakking. Denk aan Chanel kaas, wijn, groenten en zelfs Brusselse spruitjes. De producten uit de Chanel supermarkt zijn echter not for sale, maar wees er maar zeker van dat de gasten van de show hier en daar wel een soeveniertje hebben meegenomen uit de Chanel supermarkt.

Chanel fall winter 2014

We zouden bijna vergeten dat Chanel ook zijn nieuwe collectie voor de herfst/winter van 2014 voorstelde. De nieuwe collectie was very Chanel met lange jassen, veel knitwear en natuurlijke de typische Chanel tweed-stof. De accessoires stonden dan weer in het teken van het decor, boodschappen doe je vanaf nu dus met een Chanel winkelmandje en natuurlijk in Chanel sneakers.