Wintervakanties in de Franse tropen

Wintervakanties in de Franse tropen

Wilt u deze winter ontspannen en genieten van een zonovergoten vakantie? Hier vind je vier ideeën voor een onvergetelijke winter in Frankrijk!

Een verbazende tocht in het keteldal van Mafate op La Réunion

Wist u dat het keteldal van Mafate het meest afgelegen en minst toegankelijke keteldal is in het zuiden van het eiland La Réunion? Het is enkel toegankelijk te voet of per helicopter en telt meer dan 140 km paden waaronder een Grote-Routepad.

Wandel op de loopbruggen van een van de mooiste tropische parken van de Caraïben

In Fort-de-France, op Martinique, kunt u een van de mooiste botanische tuinen van de Caraïben bezoeken. U ontdekt er meer dan 3000 verschillende soorten planten. Er zijn ook rondwandelingen mogelijk vanop loopbruggen tussen de bomen.

Ontdek de Polynesische tradities in het Tiki Village van Moorea

Op het eiland Moorea, de kleine zus van Tahiti, vindt u het Tiki Village dat u de Tahitiaanse cultuur laat ontdekken in een natuurdecor dat uniek is in Frans-Polynesië.

Ontdek de zwarte parel van Tahiti en de Polynesië

Wist u dat de azuurblauwe lagunes van de archipels van Frans-Polynesië een prachtig dier herbergen met de naam 'Parau', wat 'blad van steen' betekent? Het is de moeder van de legendarische zwarte parel. Om de geheimen ervan te ontdekken, kunt u naar het Museum van de Parel in Papeete gaan, op Tahiti.