Zo breng je concealer perfect aan

Zo breng je concealer perfect aan

Net als mascara is ook concealer onmisbaar in je make-uptasje. Pigmentvlekjes of puistjes kan je gemakkelijk verdoezelen. En ook wallen en donkere kringen worden onzichtbaar. Maar hoe breng je hem perfect aan? Dankzij de tips van beauty-experte Lisa Eldridge kan jij aan de slag.

Video: zo breng je concealer perfect aan 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

1. Gebruik een lichtreflecterende concealer voor onder je ogen

We hebben er allemaal wel eens last van, wallen of donkere kringen. Met een lichtreflecterende concealer zie je er onmiddellijk frisser uit. Het gemakkelijkst is een concealerpen. Breng hem aan op de donkere plekken onder je ogen. Waar je donkere kringen hebt, is afhankelijk van je huidtype en je gezichtsstructuur, breng het enkel daar aan waar jij donkere plekken hebt. Gebruik daarna een borstel of je vingers om het te deppen en te verdelen.

2. Gebruik dekkende concealer voor de rest van je gelaat

Voor andere plekken gebruik je een concealerstick of een crème. Belangrijk is dat je de juiste kleur kiest. Een puistje aanstippen met een te lichte of donkere concealer zorgt net dat er de aandacht naartoe getrokken wordt. Kies ook de juiste borstel. Voor grotere oppervlakken zoals pigmentvlekken of rode plekken gebruik je een grotere borstel. Voor een puistje of klein vlekje volstaat het om dit aan te tippen met een klein borsteltje. Daarna wel indeppen met je vinger

3. Vergeet je hals niet

Erg belangrijk, vergeet ook je hals niet. 

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Dankzij deze tips heb je geen last meer van donkere vlekjes in je gelaat. Zo, nu ben je klaar voor het echte werk, de make-up. Weinig tijd? Deze make-up look creëer je in slechts vijf minuten. 

 

Lees ook: 

Deze make-up look creëer je in 5 minuutjes

Nooit meer donkere vlekjes in je gelaat