Advertorial

Strijk alle plooien glad!

Samen met Philips

Test de nieuwste PHILIPS PERFECT CARE stoomgenerator.

Goed nieuws voor wie strijken een saaie karwei vindt. Met Philips Perfect Care 9000 Series verdwijnt die berg strijk als sneeuw voor de zon en worden alle plooien snel en slim gladgestreken. Benieuwd geworden naar de allereerste stoomgenerator met ingebouwde camera? Beantwoord dan snel onderstaande vragen. Philips is op zoek naar 10 testers om deze hightech stoomgenerator twv € 700 uit te proberen.

Snel en slim strijken!

Kijk jij ook zo op tegen die bergen strijk? Je bent niet alleen. Maar liefst de helft van alle Belgen geeft aan een grondige hekel te hebben aan strijken. Een groot aantal doet het bijna nooit en laat iemand anders de strijk doen. Wie denkt dat strijken per definitie saai en tijdrovend is heeft het mis. Dat bewijst de nieuwste Perfect Care 9000 Series van Philips. De allereerste slimme stoomgenerator die beschikt over weefseldetectietechnologie. Met behulp van een ingebouwde camera en artificiële intelligentie weet hij wat je aan het strijken bent en past automatisch de temperatuur én de hoeveelheid stoom aan. Dat zorgt niet alleen voor perfecte resultaten maar is ook heel handig en rustgevend want jij hoeft je geen zorgen meer te maken. Op die manier wordt die saaie klus een zalig zen moment of een momentje voor jezelf. Een ‘me time’ moment waarop je bekommerd naar muziek kan luisteren, een aflevering van je favoriete serie kan bekijken of gewoon even tot rust kan komen.


Strijken saai? Niet met PerfectCare Series 9000 van Philips!

De top troeven op een rijtje:

  • ActiveSense weefseldetectietechnologie: herkent de stof dankzij de ingebouwde camera en artificiële intelligentie en past alle instellingen automatisch aan zodat je altijd de beste resultaten hebt op alle stoffen.
  • Uiterst krachtige stoom: verwijdert moeiteloos hardnekkige kreuken uit de dikste stoffen.
  • Afneembaar waterreservoir van 1,8 liter: de grote waterreservoir is goed voor 2uur ononderbroken gebruik.
  • SteamGlide Elite-zoolplaat: biedt ultieme glijprestaties en maximale krasbestendigheid
  • Lichtgewicht strijkijzer: glijdt moeiteloos over je kledingstukken, vermindert de druk op je pols en kan ook gebruikt worden om gordijnen en hangende kleding verticaal te stomen.
  • Easy De-calc Plus: Het exclusieve Easy De-Calc Plus-systeem verzamelt continu kalkaanslag en is uitgerust met een indicatielampje en audiosignaal.

Wil jij deze hightech stoomgenerator testen?

Beantwoord de selectievragen en met een beetje geluk ben jij één van de 10 testers die de nieuwste Philips PerfectCare 9000 Series stoomgenerator aan de deur geleverd krijgt.

Wat mag je testen?
Je ontvangt de nieuwste Philips PerfectCare 9000 Series stoomgenerator. Het is de bedoeling dat je het toestel tijdens de testperiode zo vaak mogelijk gebruikt en alle mogelijkheden uitprobeert. Na de testperiode vul je een vragenlijst in over je bevindingen en mag je deze super stoomgenerator uiteraard houden.

Wens je meer info over dit product, kijk snel hier.