Home Gezond 5 x slimme apps om je work-out nog beter te maken

5 x slimme apps om je work-out nog beter te maken

5 x slimme apps om je work-out nog beter te maken

De zomer komt eraan. Hoog tijd dus om (terug) de sportzaal in te duiken of te gaan joggen. Er zijn heel wat apps die je work-out nog kunnen verbeteren. Wij zetten 5 van onze favoriete apps op een rijtje.

Hou je niet van zware sporten? Ook wandelen is écht goed voor je lichaam. Hier lees je hoeveel je dagelijks moet wandelen om af te vallen.

1. Sportsbuddy

Tinder voor je work-out. Combineert twee hypes van het moment samen: samen sporten en Tinder. Kijk welke activiteiten er zijn in jouw buurt, wat de plannen van je vrienden zijn en ontmoet nieuwe vrienden door je bij een sportgroep aan te sluiten.

2. Charity Miles

Meer dan sport. Kom je nog motivatie tekort om te gaan sporten? Met Charity Miles verdien je geld voor het goede doel per mijl (1,6 km) die je stapt, loopt of fietst. Pure win-win!

3. Fitradio

Muziek op maat. Voorziet je van een op maat samengestelde playlist die je kunt kiezen op basis van muziekgenre en type work-out.

4. Nike Training Club

Sports among the stars. Deze ultieme pockettrainer biedt meer dan 100 verschillende work-outs met begeleiding van Nike-coaches en een gepersonaliseerd trainingsschema. Als je je goals behaalt, word je beloond met trainingsfilmpjes van bekende gezichten als Serena Williams en Ellie Goulding.

5. Sworkit – Simply Personalized

Sworkit maakt het je zo gemakkelijk om je doel te bereiken. Je kiest welk deel van je lichaam je wilt trainen en hoe lang die work-out mag duren. De work-outs kun je waar dan ook uitvoeren, sportaccessoires zijn overbodig. Klinkt simpel, toch?

 

Meer tips voor je work-out:

Tekst: Sofie Albrecht