Home Gezond Dankzij deze kleur zou je minder snel honger krijgen

Dankzij deze kleur zou je minder snel honger krijgen

Dankzij deze kleur zou je minder snel honger krijgen

Er zijn altijd wel bijzondere trucjes om je hongergevoel te stillen. Zo ook dit: door je muren in deze kleur te verven, zou je minder last hebben van food cravings. Het testen waard. 😉

 

Liever geen huistransformatie? Dankzij dit eenvoudige trucje zou je gemakkelijk 3 kilo verliezen.

‘Baker-miller-pink’, dat is de kleur die ervoor zou zorgen dat je minder honger hebt. Het effect van de kleur werd voor het eerst onderzocht in een gevangenis in Washington. De muren en de plafonds in de cellen werd in deze rozige kleur geverfd. Het effect: de gevangenen waren minder agressief én hadden minder snel honger. Na een 15-tal minuten was het effect al merkbaar. Je moet er natuurlijk wel je keuken of eetkamer voor willen verven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kendall Jenner

Zelf hebben we het nog niet getest. Dus we kunnen zelf niet vertellen of het werkt. Maar Kendall Jenner gaf het wel al een kans, ze schreef er een bericht over op haar blog. ”

kenny's pink xmas

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Geen fan van roze?

Volgens een onderzoek gepubliceerd in ‘Appetite’ zouden ook andere kleuren een positief effect hebben. Zo zouden mensen die eten uit een lichtblauw bord sneller verzadigd zijn. Eenvoudig om te testen en je hoeft je verfborstels niet uit de kelder te halen.

Meer eenvoudige tips voor een mooi lichaam: