Home Gezond De magische dieetbroek
De magische dieetbroek

Het nieuws over de Slim-Tech Leggings komt net op tijd. Dankzij deze dieetlegging hoef jij je vanavond geen zorgen te maken over extra kilo’s aan de start van een nieuw jaar.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Althans als de nieuwe Slim-Tech Legging echt zijn werk doet. Deze magische broek schijnt je te helpen in je strijd tegen de kilo’s. Het dragen van de legging versnelt vetverbranding, verstrakt je buik en billen, vermindert spiervermoeidheid, strijkt cellulitis plat en hydrateert je huid.

Dus simpelweg een broek aantrekken verlost je van al je problemen? Daar frons ik toch even mijn wenkbrauwen. Gelukkig komt de legging met een handleiding. Volgens het bedrijf dat de magische broek op de markt brengt, draag je deze legging best 8 uur per dag gedurende zes dagen. Op zondag mogen je billen rusten en daarna begint het ritueel opnieuw.

Hoe werkt het? De vezels van deze wonderlegging zijn voorzien van microcapsules gevuld met copaiba. Dat is een stof die je lichaam strakker maakt en hydrateert. Daarnaast bevat de legging red algae, een stimulator voor vetverbranding en sophora japonica, wat je huidglad maakt. Van zodra je wandelt met de legging komen deze stoffen terecht op je huid en kan het proces beginnen. Na 30 keer wassen is de pret helaas gedaan en is het tijd voor een nieuw exemplaar. Wie niet waagt, niet wint? (EG)