Van 14 tot en met 16 juni is het zover, Pascale Naessens verwelkomt je voor hét gezondheidsevenement van het jaar. Nog geen tickets geboekt? Wees er dan snel bij. Wij zetten alvast wat je wilt weten op een rijtje.

Inspirerende sprekers

Pascale heeft heel wat straffe gasten uitgenodigd om je te inspireren. Eerder las je al dat onder andere Pascale het heeft over gezonde voeding, Annelies Smolders tips geeft voor een betere nachtrust en Rika Ponnet het heeft over de liefde. (Bekijk hier welke lezingen er nog allemaal op het programma staan.)

Er werd nog een spreker toegevoegd. Niemand minder dan William Cortvriendt – de arts waarmee Pascale Naessens ‘Puur Lichter’ schreef, geeft zijn visie over blijvend afvallen en een gezond voedingspatroon.

Deze workshops mag je niet missen

Pascale is dol op raku, één van de mooiste baktechnieken in de keramiek. Wil je het zelf proberen? In de pottenbakkerscorner kan je de professionals (én Pascale) aan het werk zien. Enthousiastelingen kunnen ook proberen hun eerste eigen potje te draaien. Wie langskomt, maakt trouwens kans om een cursus pottenbakken te winnen!

Daarnaast zijn er nog heel wat leuke animaties te vinden op het domein. In de Slow-Down tent van Rituals geniet je van een handmassage, een verkwikkende minuut meditatie en een hydratatiemoment, om daarna als herboren in je hangmat te ontspannen. Ga langs in het theehuisje voor een high tea moment met je vriendinnen, kom dichter bij de natuur tijdens een wandeling op het blotevoetenpad, of pik een concertje mee van opkomend talent Ine Tiolants. Dat en veel meer mag je verwachten, het volledige programma vind je op pascaleandguests.be

 

Reserveer meteen je plaats!

Wij verwachten je op 14, 15 of 16 juni op Kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen. Bestel snel je tickets hier!

Meer over Pascale Naessens: