Het geheim van Jennifer Aniston voor een slanke lijn

's Werelds meest naturelle en spontane veertiger, Jennifer Aniston voelt zich fitter dan ooit. Zelf zegt ze zich nog nooit zo goed gevoeld te hebben.‘I feel better in my 40s. Not only do you feel better in your body physically, but you’re mentally better...’. En nu heeft ze ook nog eens haar gouden tips prijs gegeven! 

Op haar 47e straalt de actrice, met het lijntje van een 20-jarige, meer dan ooit. Ze geeft toe dat discipline, diëten en sporten haar leven hebben overgenomen, maar daar kiest ze zelf met plezier voor.

'It's hard, but worth it' 

Jen sport 5x per week en elke sessie is een combinatie van ‘cardio and stretches’. Haar favoriete trainingsschema bestaat uit 15 min. quad oefeningen, 15 min. step oefeningen, daarna volgen er 15 min. op het spintoestel en jogt Jennifer een kwartiertje. Om af te ronden doet ze nog wat buikspieroefeningen. ‘It’s hard’, vertelt ze, ‘but worth it.’

Naast sporten dankt ze haar slanke figuur aan een streng dieet: ze vermijdt suikers (maar af en toe laat ze zich verleiden door guacamole en margarita’s) en haar dagelijkse lunch is een slaatje met wat kip of vis.

Momenteel bereiken haar inspanningen een hoogtepunt. De Amerikaanse schone voelt zich niet alleen fysiek goed, ook mentaal heeft ze nog nooit alles zo op een rijtje gehad. Congratulations Jennifer!

Wil je net zoals Jennifer Aniston een slanke lijn? Met deze 4 goede redenen om te sporten in de kou kan je alvast aan de slag!

Lees ook:

7 tips om sporten vol te houden
Z
oveel moet je sporten om fastfood te verbranden

Partner Content

Gesponsorde content