Meer pret in bed: doe mee aan deze challenge!

Dankzij de meer-pret-in-bed-challenge ontdek je hoe je jezelf nog beter verwent, hoe je een multi-orgamse krijgt en geniet je 21 dagen lang van heerlijk zelfgenot. 

1. Meer pret-in-bed-challenge

Marleen Janssen is seksueel expert en schreef verschillende boeken voor vrouwen. In september organiseerde ze voor de eerste keer een meer-pret-in-bed-challenge. "Het idee ontstond toen ik met mijn assistente Daniëlle op een terrasje zat cappucino te drinken. We wilden vrouwen iets bijleren. We keken naar elkaar en wisten onmiddellijk waarover het moest gaan: 'jezelf leren beminnen' vertelt ze. In december ging de eerste challenge van slag. "Het was zo een overdonderdend succes dat we in april opnieuw starten."

2. 21 dagen huiswerk 

In 21 dagen tijd ontvang je mailtjes met tips over jezelf opgewonden maken, soloseks, orgasmes, seksspeeltjes enzovoort. Niet pornografisch, wel pedagogisch. Je krijgt zelf huiswerk waarmee je aan de slag kan. "Dat huiswerk neemt maar een kwartiertje in beslag, even me-time. Sluit jezelf op in je slaapkamer en denk even alleen maar aan jezelf", legt Marleen uit.

3. Leuke seks begint bij en met jezelf

Soloseks is volgens Marleen heel belangrijk. "Er bestaan de vreemdste mythes over zelfbevrediging. Vrouwen vinden het vies, denken dat ze het niet nodig hebben omdat ze een partner hebben of denken dat het saai is. Maar leuke seks begint bij en met jezelf. Seks met een partner wordt veel leuker als je jezelf goed kent, als je weet waar je opgewonden van raakt. En een gezond seksleven is de basis van alles.

De challenge start op 1 april en is voor vrouwen tussen de 18 en 100. Inschrijven kan nu al via de website van Marleen.

Kan je niet wachten? Hier vind je alvast enkele tips voor een beter orgasme. Seks is trouwens niet alleen leuk, het is ook nog eens gezond. Hier lees je waarom.

 

Lees ook: 

Een betere relatie? Luister samen muziek

In 5 stappen naar meer tijd voor jezelf

 

Partner Content

Gesponsorde content