No shoes allowed

Eén van die vaste maandagavond-leerlingen ben ik, vanaf nu, want hoewel de moed me in de tenen zakte (voor yoga draag je géén schoenen) bij het zien van de lege hangmatten, ben ik er m’n eerste zweefles zonder kleer- en spierscheuren vanaf gekomen. Heidi begint met een opwarming – aka je spieren rekken al zittend op een blokje – voor ze er nogal letterlijk invliegt. Bedoeling? Traditionele yogahoudingen (asanas) uitoefenen met behulp van een stoffen hangmat.

Je hangt, staat en vliegt op verschillende manieren in het doek en hoewel het er heel complex uitziet, valt het allemaal best mee. Ervaring heb je er niet voor nodig en aangezien de lessen nog maar net van start zijn gegaan, is zowat iedereen hier een beginner. Heidi neemt dan ook écht de tijd om alles goed uit te leggen.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4
bekijk op één pagina

Aerial Yoga – Zaal Van Trier (Van Trierstraat 40 in 2018 Antwerpen). Lessen op maandagavond, één om 18u30 en één om 20u00. Vanaf 18 april ook op woensdagavond om 20u. Een losse les kost € 17, voor 5 beurten betaal je € 80, 10 beurten kosten € 150. Er hangen 14 doeken voor evenveel acrobaten ;-).

Meer sporttrends